Történetünk

 

 

   

 

 

Az Inno-Comp Kft. 1999 januárjában jött létre Közép-Kelet-Európa első integrált polipropilén kompaundáló cégeként. A cég Budapesttől mintegy 200 km-re keletre, Tiszaújvárosban található.


Az első években egy gyártósoron termeltünk, majd 2001-ben három, 2004 és 2007 között további három új sorral bővült a gyárunk, mellyel a termelési kapacitásunk és vevőink száma is jelentősen megnőtt. A termelés jelenleg 4 műszakban, 7 gyártósoron, folyamatos üzemelés mellett zajlik. 


Kereskedelmi tevékenységünket segíti az Európán és a Közel-Keleten keresztül kiépült, jól szervezett disztribútori és képviselői hálózat, és cégünk leányvállalata az Inno-Comp Slovakia, melyet 2005-ben hoztuk létre Pozsonyban azzal a céllal, hogy kereskedelmi és piacbővítési tevékenységet végezzen Csehország és Szlovákia területén.

 

2007-ben modernizáltuk laboratóriumunkat, ezzel kibővítettük a saját magunk által elvégezhető kísérletek, mérések körét.
Szintén 2007-ben helyeztünk működésbe egy silóparkot, mellyel a töltőanyagok hatékonyabb tárolását oldottuk meg.

 

Még ugyanebben az évben elindítottunk egy beruházást, melynek eredményeképpen az új gyárunk 2008 októberében kezdte meg működését a csehországi Litvínovban, biztosítva ezzel vevőink hatékonyabb kiszolgálását Európa-szerte. Leányvállalatunk, az Inno-Comp Bohemia, jelenleg három gyártósoron termel. A litvínovi üzemben is rendelkezünk saját laboratóriummal, ahol korszerű, számítógép-vezérelt berendezések állnak rendelkezésre.

 

Mindkét telephely elhelyezkedéséből adódóan szoros fizikai integrációban áll a közép-kelet-európai régió két legjelentősebb poliolefin gyártójával, a tiszaújvárosi TVK-val és a litvínovi Chemopetrol-al. Ez a fizikai közelség számos hosszú távú stratégiai előnyt nyújt az Inno-Comp Csoport és így vevőink számára is.

 
Copyright ©
2007 Inno-Comp Kft.
Minden jog fenntartva.
használati feltételek