Stratégiai döntése értelmében az Inno-Comp Kft. 2006-ban célul tűzte ki, hogy autóipari beszállítóvá válik. Annak érdekében, hogy megfeleljünk az autóipari beszállítók magas szintű követelményeinek, bevezettük és azóta is üzemeltetjük az ISO/TS 16949:2009 szabványnak megfelelő minőségügyi rendszert.

Az Inno-Comp alap üzleti filozófiája a minőség iránti elkötelezettség. Ennek megfelelően cégünk ISO 9001 szerint építette ki minőség-biztosítási rendszerét még alapításának évében, 1999-ben.

Környezetünk és közvelten lakóhelyünk védelme az Inno-Comp másik alap-filozófiája. Ennek eredményeként 2002-ben az ISO 14001-es szabvány is sikeresen bevezetésre került.

Az egészségünkre és környezetünkre való káros hatások kiküszöbölése érdekében új organoleptikus laboratóriumot hoztunk létre, ahol a karlsruhe-i Technologiezentrum Wasser (TZW) segítségével folyamatosan vizsgáljuk termékeink minőségét. A vizsgálati eredményekről tanúsítványokat kapunk negyedévenkénti rendszerességgel a fenti intézettől.

Általános Szállítási Feltételek

Inno-Comp Kft. - Vállalati Politika

Inno-Comp Kft. - Vállalati felelősségpolitika

Inno-Comp Kft. - EBK előírás

Inno-Comp Kft. - Koronavírus megelőzésére hozott intézkedések külsős partnerek részére

Inno-Comp Kft. - Éves energetikai szakreferensi riport 2019

Inno-Comp - Code of Conduct

Termékeink többsége rendelkezik független, külső intézetek tanúsítványaival (Bodycote/Exova, OÉTI, ÉMI, FDA, BGA, stb.). Ezek a dokumentumok támogatják az értékesítést és szükségesek számos kötelező jellegű követelmény kielégítésére bizonyos piacokon.

Integrated and independent compounder

Trust is Value

About us